Digital löneväxling till pension

Löneväxling till pension har blivit populärt sedan avdragsrätten för privat pensionssparande togs bort. För rätt individ kan det vara skattemässigt fördelaktigt varför det uppskattas som förmån. Advinans kan hjälpa att förenkla hantering och administration av löneväxling till pension genom digitaliserade processer.

Digital policy

I Advinans system kan ni enkelt bestämma vilka medarbetare som ska ha möjlighet att löneväxla och enligt vilka regler. Ni kan sätta regler kring bland annat max-belopp, avdragsrätt, skattetilldelning och vart löneväxlingen får ske. Flexibelt efter era önskemål.

Digital ansökan och rådgivning

Med Advinans får medarbetarna en digital rådgivning och kan ansöka om löneväxling direkt i portalen. De får tydlig information och hjälp med hur mycket de bör spara samt hur det påverkar ekonomin både idag och vid pensionen. Självklart erbjuder vi inspirerande föredrag och medarbetarna har alltid tillgång till telefonsupport.

Digital administration

Administration av ansökan och avtal hanteras helt digitalt. Rapportfil skapas för enkel bokföring och lönehantering.

Flexibilitet och valfrihet

Med Advinans portal går det bra att löneväxla både med och utan kollektivavtal samt till flera pensionsleverantörer. Det finns alternativ både för de medarbetare som behöver stöd och för de intresserade som vill ha ett stort utbud. Medarbetarna kan välja Advinans eller inom respektive kollektivavtal.

Information och stöd för medarbetarna

Pension är för många komplext och för att skapa intresse och ge rätt stöd till alla medarbetare kompletterar vi effektiva digitala verktyg med ett personligt full-serviceerbjudande. Medarbetarna får tillgång till gruppmöten, webinarium, telefonsupport och vid behov fysisk individrådgivning. Med Advinans kan ni alltid vara bekväma med att personalen får rätt hjälp vid löneväxling – utan dold agenda.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans