Digital pensions- och försäkringsrådgivning

Pension- och försäkring är viktiga trygghetsförmåner och samtidigt områden där personalen är i stort behov av hjälp och stöd. Advinans gör det möjligt att ge all personal bra och digital rådgivning till en mycket låg kostnad. Fysisk rådgivning kan ibland fylla ett syfte men bör då vara behovsstyrd och finansierad mot arvode för att ta bort felaktiga incitament.

Pensionsanalys

Advinans gör det enkelt för medarbetarna att ta kontroll över sin framtid genom möjligheten att digitalt sammanställa alla sina pensioner och simulera framtida utfall.

Pensionsrådgivning

Medarbetarna kan få tillgång till en vetenskaplig och oberoende digital rådgivning som ser till att allt pensionskapital (utanför Advinans) är placerat rätt och till låga avgifter. PPM, tjänstepensioner och privata pensioner. Priset är 100 kr per användare.

Sänkta avgifter

Genom Advinans rådgivning säkerställs, förutom rätt risk, att de anställda betalar lägsta möjliga avgifter. 1 % lägre avgifter ger ca 25 % högre pension om 30 år.

Försäkringsanalys och rådgivning

Advinans hjälper medarbetarna ta kontroll över familjens ekonomiska trygghet genom att digitalt sammanställa sitt försäkringsskydd. Med en rådgivning grundad i familjesituation och ekonomisk situation kan eventuella gap i försäkringsskyddet urskiljas. Om behov finns kan medarbetarna enkelt komplettera med försäkringar till upphandlade priser.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans