Enkel administration

Advinans gör det enkelt att administrera förmåner. Filimport och automatiserad administration frigör tid och minskar risken för fel. En flexibel hantering av administratörer och förmånsgrupper innebär en möjlighet att fritt anpassa systemet utifrån era förutsättningar. Löneavdrag fokuseras där det finns ekonomiska fördelar för att minska komplex och dyr administration.

Olika behörighetsnivåer

Utse administratörer med olika behörighetsnivåer som kan hantera förmåner och information direkt i systemet.

Enkel filimport

Hantera personalförändringar genom filimport. Dra enkelt in en standard export CSV fil från löne-/HR- system.

Flexibel hantering

Ni kan digitalt själva enkelt skapa och ändra förmånsgrupper. Där sätter ni t.ex. villkor för förmåner, pension och försäkringar.

Håll det enkelt

Med Advinans hanterar ni enkelt förmåner på ett effektivt sätt. Undvik löneavdrag som betalningsmedel av förmåner där det inte fyller ett skattemässigt syfte. Det innebär ett system som är enklare att implementera och administrera med mindre risk för fel. Privat konsumtion av upphandlade personalförmåner hanterar medarbetaren själv - billigt och säkert.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans