Flexibel och digital friskvård

Friskvårdsbidraget är en skattemässigt fördelaktig förmån och ett utmärkt sätt att få effektivare personal och lägre sjuktal. Bidraget kan med nya regelverk användas till hundratals friskvårdsaktiviteter och med en digital lösning möjliggörs ett smidigt nyttjande och enkel administration.

Modern lösning för friskvård

Ni får hos Advinans tillgång till en helt ny, digital hantering av friskvårdsbidraget genom Edenred. En lösning som ger positiva hälsoeffekter och minimerad administration för er som arbetsgivare. Har ni redan en fungerande hantering kan ni fortsätta med den och istället nyttja Advinans portal för friskvårds-kommunikation och erbjudanden.

Enkelt för medarbetaren

För medarbetaren blir det enkelt att använda sitt friskvårdsbidrag. Godkända aktiviteter betalas med kortet på alla ställen där Mastercard accepteras. Antingen med ett fysiskt kort eller digitalt genom någon av Edenreds samarbetspartners, Apple Pay och Samsung Pay.

Enkelt för företaget

Kvittohantering och attestering sker digitalt och därmed läses också bokföringsunderlag in i ert system utan extra administration.

Allt samlat på ett kort

Med Edenred som leverantör kan ni erbjuda lunchförmån och friskvård på samma kort. Kortterminalen känner automatiskt av vilken pott som ska nyttjas vid köptillfället.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans