Flexibel och enkel friskvård

Friskvårdsbidraget är en skattemässigt fördelaktig förmån och ett utmärkt sätt att få effektivare personal och lägre sjuktal. Bidraget kan med nya regelverk användas till hundratals friskvårdsaktiviteter, vi vet att om förmånen synliggörs och den är enkel att använda ger det nöjdare medarbetare. Med Advinans får ni en flexibel hantering som integreras enkelt med valbar friskvårdslösning.

Intern hantering

Finns det en fungerande hantering av utlägg kan ni använda Advinans portal för friskvårds-kommunikation och erbjudanden. Advinans har handlat upp friskvårdstjänster från de största gymkedjorna som medarbetare enkelt tar del av genom portalen. Friskvårdssaldot visas för medarbetaren och uppdateras enkelt genom den ordinarie rapporteringen.

Edenreds Mastercard

Med Edenreds Mastercard sker kvittohantering och attestering digitalt, bokföringsunderlag skapas och kan läsas in ert system utan extra administration. Medarbetaren betalar aktiviteter eller tjänster med sitt Mastercard, det fysiska kortet eller digitalt via Apple Pay alternativt Samsung Pay. Med Edenred som leverantör kan ni erbjuda lunchförmån och friskvård på samma kort. Kortterminalen känner automatiskt av vilken pott som ska nyttjas vid köptillfället. Aktuellt saldo visas i Advinans portal och Advinans upphandlade friskvårdstjänster betalas enkelt med kortet.

ActiWay

ActiWay erbjuder en digital lösning för hantering av friskvårdsbidraget. Med ActiWay slipper ni och era medarbetare all administration kopplat till friskvårdsbidraget. Medarbetaren hittar enkelt sin aktivitet på actiway.se och betalar direkt online eller genom att visa legitimation på plats hos leverantören. Friskvårdssaldot regleras automatisk och visas på medarbetarens ActiWay-sida. ActiWay skickar en månadsfaktura som kan specificeras på enskilda kostnadsställen och med moms redovisad. I Advinans portal ser medarbetaren sitt saldo och kan enkelt komma vidare till sin sida hos ActiWay.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans