Försäkring och hälsa

Som arbetsgivare har du ett stort ansvar för medarbetarnas ekonomiska trygghet. Ett aktivt arbete med försäkring och hälsa kan också ha stor inverkan på medarbetarnas välmående och därmed sjuktalen. Advinans erbjuder ett komplett försäkringsutbud till upphandlade priser. Genom digital hantering av försäkringar förenklar ni administration och minskar risken för fel.

Komplett utbud och låga avgifter

Advinans samarbetar med Euro Accident och Länsförsäkringar som båda erbjuder ett komplett försäkringspaket till låga priser. Utifrån ert företags behov handlar vi upp den bästa lösningen.

Advinans förmedlar följande försäkringar

  • Premiebefrielseförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring
  • Sjukförsäkring
  • Livförsäkring
  • Sjukvårdsförsäkring

Förebygg sjukskrivning

Att arbeta proaktivt för att undvika stress och sjukdom är både bra för personalens välmående och lönsamt för er som arbetsgivare. Genom Advinans samarbetspartners får medarbetarna tillgång till bland annat samtalsstöd av läkare, psykolog och jurist vid stress, relationsproblem, spelmissbruk eller andra typer av livskriser. Därtill kan ni som arbetsgivare få en arbetsplatsanalys för att tidigt identifiera riskfaktorer och en rehab-försäkring för att förhindra långtidssjukskrivning.

Kostnadsfri e-vård

Genom Euro Accidents sjukvårdsförsäkring får medarbetarna kostnadsfri tillgång till Doktor24. En e-vårdstjänst där de erbjuds snabb och professionell vård genom konsultation med läkare via dator och app.

Digital administration

Genom ett överskådligt administrationsgränssnitt har ni full kontroll över förändringar och säkerställer därmed att försäkringsbolagen har rätt information kring lön och anställningsstatus.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans