Vad kan vi hjälpa dig med?

Vem står bakom Advinans?

Advinans anställda och rådgivare har erfarenhet från finans, IT och akademi. Fredrik Burling är VD och grundare med en bakgrund som bl.a. partner på The Boston Consulting Group. Paolo Sodini är grundare och professor i Finansiell ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm. Luis Viceira är professor i Finansiell ekonomi på Harvard Business School och arbetar som rådgivare till Advinans. Övriga teamet består av unga och drivna medarbetare med ett genuint intresse för finans och IT.

Advinans styrelse består av – förutom Fredrik Burling och Paolo Sodini – Klas Johansson (partner på Altor Equity Partners AB), Lars Nyberg (bl.a. f.d. vice Riksbankschef) samt Marie-Louise Jarl Klintemar (entreprenör och tidigare partner på Söderberg & Partners och Max Matthiessen).

Advinans har långsiktig finansiering från ledande svenska investerare med betydande erfarenhet från finansiella företag.

Advinans använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att du fortsätter använda webplatsen godkänner du detta användande.