Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur sätter jag in pengar på ett Advinans ISK?

Du sätter enkelt in pengar på en portfölj/ett ISK genom att koppla ett Autogiro till ett transaktionskonto[1] på din nuvarande bank. För att koppla ett Autogiro går du in på ett Advinans ISK och sen ”Överföringar”. Första gången du sätter upp ett Autogiro behöver du acceptera villkor genom att signera med BankID. Vill du senare lägga till nya Autogirokopplingar behöver du inte signera fler gånger utan bara intyga villkoren.

Du kan göra insättningar på ett Advinans ISK genom antingen en engångsöverföring eller ett månadssparande. Registrerar du en engångsöverföring innan klockan 18 finns pengarna på ditt Advinans ISK nästföljande bankdag. Ett månadssparande dras från ditt bankkonto den sista dagen i varje månad, är sista dagen i månaden en helgdag så dras de nästkommande bankdag. 

 

[1] Tänk på att det Autogirokopplade kontot måste vara ett så kallat transaktionskonto, ett sparkonto går oftast inte att koppla. Kontrollera detta med din bank.

Advinans använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att du fortsätter använda webplatsen godkänner du detta användande.