Modern kommunikation

Kvalitativ intern kommunikation är en nyckel till mer engagerade medarbetare. Utdaterade medium som massmail eller ett trist intranät kan göra det svårt att nå fram. Advinans vill göra intern kommunikation enkelt, snyggt och mottagligt.

Nyheter och policys

Gör det enkelt för era medarbetare att känna sig engagerade och informerade om allt som händer i organisationen. Samla allt från nyheter och uppdateringar i policys till hela personalhandboken och presentera det snyggt i ett modernt gränssnitt.

Hantera enkelt på egen hand

Advinans möjliggör ett långsiktigt och hållbart kommunikationsarbete genom att låta er själv hantera kommunikation i ett enkelt och flexibelt gränssnitt. Ni kan själva skapa kategorier, skriva texter, lägga in foton och bifoga filer. När ett inlägg är färdigt kan ni spara det och sedan bestämma när och till vilka det ska delas.

Undersökningar och anmälningar

Med Advinans kan ni enkelt skapa och föra ut riktade frågor till personalen. Exempelvis kan ni hantera bokningar, anmälningar och omröstningar.

Sociala medier

Koppla enkelt organisationens sociala kommunikationsplattformar till Advinans och se till att era medarbetare är med i flödet.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans