Samla och synliggör alla förmåner

Förmåner och kommunikationen av dem är en viktig del i arbetet att bygga ett starkt varumärke som arbetsgivare. Personalen underskattar i regel både sitt förmånspaket och sin totala kompensation av den enkla anledningen att det inte syns. Med Advinans är det enkelt för er att få ut mesta möjliga av organisationens ofta största utgiftspost.

Kommunicera hela förmånspaketet

Advinans gör det enkelt att kommunicera hela förmånspaketet på ett sätt som personalen förstår och uppskattar. Vi hjälper er att sammanställa och visa upp alla förmåner, inte bara de monetära.

Visa total månadsersättning

Tjänstepension och försäkring utgör en betydande del av personalens månadsersättning utan att i regel få motsvarande uppskattning. Advinans gör det enkelt att kommunicera all ersättning vilket kan vara avgörande i en rekryteringssituation där motparten valt att locka med högre lön utan att erbjuda motsvarande trygghetsförmåner.

Samla viktig information på samma plats

I Advinans portal kan medarbetarna enkelt hitta exempelvis lönespecifikation, friskvårdssaldo och information kring löneväxling.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans