Tjänstepension som passar alla

Pensionsförvaltning har aldrig varit viktigare då mer ansvar läggs på individen. För de flesta är placering av pensionskapital svårt vilket innebär ett stort behov av stöd. Traditionell rådgivning drivs ofta av egen intjäning vilket leder till felaktiga val och höga avgifter. Med Advinans finns något för alla. Stort stöd eller stor valfrihet. Alltid med låga avgifter fria från provisioner.

Smart pensionsförvaltning

Medarbetarna i behov av stöd får en algoritm-baserad förvaltning som helt individuellt och automatiskt sköter placeringarna efter deras behov. Det innebär ett sparande på autopilot där både tillväxt och trygghet säkerställs genom både sparande och utbetalning.

Algoritmerna är aktiva även efter pensionering/avslutad anställning så att er personal kan vara trygga med att stödet inte försvinner som vid traditionell rådgivning.

Låga och tydliga avgifter

Lägre avgifter innebär, allt annat lika, en garanterat högre pension för era medarbetare. Advinans rådgivning och förvaltning sker alltid till låga och transparenta avgifter.

Exempelvis kan 1 % lägre i avgift innebära ca 25% mer i pension över 30 år.

Inspiration och workshops

Vi ser till att era medarbetare förstår, inte bara hur tjänstepensionen fungerar utan vikten av en bra tjänstepension och varför ni som arbetsgivare sticker ut i mängden. Givetvis hjälper vi även till med workshops kring fokuserade frågor som exempelvis flytt av pensionskapital och löneväxling till pension. Till skillnad från en traditionell förmedlare så undviker vi årliga rådgivningsmöten där provisioner snarare än behov ligger till grund för de råd som ges.

Fysisk rådgivning

Det finns situationer då fysisk, individuell rådgivning kan vara värdefullt och önskvärt. Exempelvis inför en pensionsavgång eller då det sker en större förändring i en medarbetares familje-/ekonomiska situation. Advinans samarbetar därför med ledande fristående rådgivare som arbetar arvoderat (ni betalar för ett möte) och därigenom helt oberoende.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans