Upphandlade förmåner och erbjudanden

Att ta del av upphandlade erbjudanden som gör skillnad är en uppskattad förmån. Advinans väljer ut och förhandlar fram attraktiva erbjudanden på tjänster och produkter för era medarbetare.

Attraktiva partners

Genom att företräda alla kunder samtidigt kan vi upphandla bra villkor. Medarbetarna kan i Advinans portal ta del av hundratals riktade erbjudanden inom allt från bolån till resor. Givetvis ligger vi i framkant och letar ständigt efter möjligheter att erbjuda nya värdeskapande erbjudanden.

Egna erbjudanden

Om ni har egna upphandlade erbjudanden som exempelvis rabatt på egna produkter, lokala gym eller lunchrestauranger så kan ni enkelt kommunicera dem via Advinans portal.

Flexibelt

Med Advinans kan ni enkelt hantera ert unika förmånserbjudande. Ni kan välja vilka förmåner som ska vara tillgängliga till vilka grupper.

Vill du bli kontaktad?

Anmäl er nedan så kontaktar vi er inom kort för ett inledande samtal.

Genom att skicka intygar du att du läst och godkänner Advinans personuppgiftspolicy.

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Advinans står under tillsyn av Finansinspektionen.
Copyright © 2019 Advinans